#158 Länge leve Bernie


Eftersom att vi som tidigare nämt har har haft fullt upp med att ta studenten och så vidare på sistonde så ligger vi några filmer back. Därför läggs det upp (håll i er) TVÅ filmer idag!

Länge leve Bernie handlar om två anställda Richard and Larry har upptäckt ett försäkringsbedrägeri på över 2 miljoner dollar inom deras företag. Deras chef blir så lycklig att han bjuder över dem till hans lyxvilla ute på en ö. Men det som Larry och Richard inte vet är att det är deras chef Bernie som höll på att utföra detta bedrägeri. Den enda anledningen till att han bjöd över pojkarna var för att han kontaktat maffian och ska få pojkarna att ”försvinna”. Men här blir de ändrade planer för maffian är trött på att behöva ”städa upp” efter Bernie och beslutar sig för att ta ut honom istället. Så när våra pojkar anländer till Ön så är Bernie redan död, men de vill inte bli misstänka för mord utan beslutar sig för att göra allt för att få de se ut som att Bernie lever. En sjukt rolig film med en massa galna inslag!

Jonatan Friberg

 

Originaltitel: Weekend at Bernie’s
Genre: Äventyr, Komedi
Regissör: Ted Kotcheff
Utgivningsår: 1990
Produktionsland: USA
Längd: 97min

Annonser

1 kommentar

Filed under Äventyr, Familjefilm, Komedi

One response to “#158 Länge leve Bernie

  1. Felix

    Tack!!! Jag har letat efter den här filmen! När jag var sjuk för några år sedan såg jag den när den gick på tv men glömmde namnet på den. Den är sjukt kul! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s